Herbalife Set ve Paketleri

Herbalife set ve paketleri, aylık set ya da kahvaltı paketi gibi belirlemek ya da bunları sipariş vermek ne kadar doğru?

Herbalife kullananlar ya da kullanmayı düşünenler genelde Herbalife set ya da paketleri konusunda araştırma yapıyor ama bu Herbalife aylık set, haftalık paket gibi kavramlar herkes için uygun mu? Bu konuda çok fazla soru aldığımız için bir açıklama yapma gereği duyduk.

Herbalife Aylık Set

Herbalife başlangıç paketi ya da ya da Herbalife kahvaltı seti gibi hazır halde satışa sunulan toplu ürünlerin içerikleri Herbalife tarafından belirlenmiyor. Daha açık konuşacak olursak şirket tarafından satılan paket ya da setler yok. Bu set ve paketler distribütörler tarafından oluşturuluyor.

Dolayısıyla Herbalife Aylık Paket denilince içerik konusunda anlaşabilmek ne yazık ki pek mümkün olmuyor. A Distribütörü başlangıç paketi olarak Shake ve Çay ürünlerini kastederken B distribütörü bunların içerisinde Aloeveralı Konsantre İçecek de eklemiş olabiliyor. C distribütörü Shake sayısını 2 yaparken bir de yağ yakıcı kapsül olarak da bilinen Thermo da eklemiş olabiliyor.

Herbalife Kahvaltı Paketi

Herbalife tarafından önerilen ideal kahvaltı ürünleri var tabi ki ama dediğimiz gibi bunlar şirket tarafından bir paket olarak sunulmuyor. Bu paket ve setlerin oluşturulmasında hem kolaylık hem de ekonomik avantaj hedefleniyor olabilir. Bir mahzuru var mı? Hem yok hem de var.

Siz daha önce Herbalife ürünlerini hiç kullanmadıysanız ve başlangıç paketi diye bir yerde görüp ya da birisinden duyup sipariş verirseniz istediğiniz sonuçlara ulaşmakta zorlanabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan ürünler sipariş verebileceğiniz gibi gerekli ürünleri de atlamış olabilirsiniz. Eğer siz ürünleri kullanıyorsanız ve ürün çeşidi sizin için yeterli ve faydalı oluyorsa tabi ki herbalife seti ya da paketleri sipariş edebilirsiniz. Ama ilk defa kullanacaklar için destek almadan bu şekilde kullanılmalarını önermiyoruz.

Herbalife Hazır Paket

Herbalife Nasıl Kullanılır yazımızda da belirttiğimiz gibi ürünlerin hazırlanışları ve kullanım şekilleri kolay ancak sizin için ideal olup olmadığını tabi ki profesyonel bir distribütör ve bilinçli bir takip ile anlayabilirsiniz. Yaşınıza, kilo durumunuza ve günlük programınıza bağlı olarak shake kullanmanız gerekmeyebileceği gibi 100 gr. çay yerine 50 gr. çay sizin için yeterli olabilecektir. Bu nedenle konu hakkında bilgi almadan Herbalife set ve paketleri seçimi yapmamalısınız.

Etiketlendi